Αυτό είναι το νέο iPhone 6;

1

Φαίνεται πως η Apple δεν μπορεί να κατασκευάσει το παραμικρό, χωρίς να διαρρεύσουν τα πρωτότυπα περιβλήματα ή θήκες και να εκτεθούν σε δημόσια θέα. Αρχικά οι φωτογραφίες διέρρευσαν από τον Sonny Dickson ο οποίος έχει σχετικά καλό ιστορικό όσο αφορά παλαιότερες προβλέψεις του.

Αργότερα ωστόσο μάθαμε ότι οι φωτογραφίες αρχικά είχαν αναρτηθεί στον λογαριασμό του Twitter, mornray886. Οι φωτογραφίες υποτίθεται ότι αποκαλύπτουν το νέο iPhone 6, που έχει πολλές ομοιότητες στην εμφάνιση τόσο με τα σημερινά iPhone όσο και με τα iPad, ειδικά αν ρίξετε μία ματιά στον τρόπο που σχηματίζονται οι καμπύλες στην περιφέρεια.Δείχνει ιδιαίτερα λεπτό και από ότι φαίνεται θα εξοπλίζεται με πραγματικό edge-to-edge οθόνη.
Η οθόνη είναι σημαντικά μεγαλύτερη, τουλάχιστον από όσο μπορούμε να καταλάβουμε από αυτή του iPhone 5s και φημολογείται ότι έχει διαγώνιο κοντά στις 4.7 ίντσες. Στο κάτω μέρος διακρίνουμε τον γνωστό connector Lightning καθώς και οπές από το ηχείο και το μικρόφωνο. Στο κάτω μέρος επίσης παρατηρούμε και την υποδοχή για τα earpods.

   2
Στην πρόσοψη, παρατηρούμε το χαρακτηριστικό πλήκτρο που είναι όμοιο με εκείνο στο iPhone 5s και από ότι φαίνεται θα γίνεται χρήση του Touch ID (διακρίνεται το χαρακτηριστικό δαχτυλίδι).Στην δεξιά πλευρά φαίνεται μία οπή που υποθέτουμε είναι για τον εξολκέα της υποδοχής για την nanoSIM ενώ στην αριστερή πλευρά παρατηρούμε δύο πλήκτρα για την αυξομείωση της έντασης του ήχου, καθώς και τον διακόπτη για την σίγαση. Φημολογείται ότι η Apple θα κυκλοφορήσει και ακόμη ένα μοντέλο με οθόνη περίπου 5.5 ιντσών. Η ανακοίνωση πάντως είναι ακόμη… μακριά, οπότε θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί.

πηγή: www.insomnia.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *