Το Instagram «κλείνει» το InstaTake

 

 

Η εφαρμογή του Instagram ήρθε για να μείνει. Μετά από την επιτυχία του Facebook  και του Twitter, το Instagram έχει δείξει μια τεράστια δυναμική και πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν να διατηρούν λογαριασμό μόνο στο Instagram.

Οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να δημοσιεύουν φωτογραφίες και video. Πρόσφατα , είχε γίνει μια προσπάθεια από τον Ιταλό Raffaele Gaito για να επιτρέπεται σε όποιον χρήστη επιθυμεί να «κατεβάσει» δικές του φωτογραφίες  και άλλων χρηστών σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα. Απαραίτητη προϋπόθεση ήταν το username του χρήστη και φυσικά αυτό δεν ήταν εφικτό σε όσους είχαν κλειδωμένο το λογαριασμό τους.  Η δυνατότητα αυτή ονομάστηκε “InstaTake” και το κύριο μειονέκτημα της ήταν ο περιορισμός των φωτογραφιών που θα κατέβασε ο χρήστης σε 300 φωτογραφίες.

Ο Raffaele Gaito ανακοίνωσε τη δημιουργία του “InstaTake” στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter επεξηγώντας ότι το “InstaTake” ξεχωρίζει γιατί δε χρειάζεται να κατεβάσει κάποιος software για να το κάνεις.

Η αντίδραση του Instagram  ήταν άμεση καθώς η συγκεκριμένη εφαρμογή παραβίαζε τους κανονισμούς με αποτέλεσμα η εφαρμογή να κατέβει.

 

Πηγή: rouamat.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *