Περιορισμένη διαθεσιμότητα iPad Air στην ελληνική αγορά

ipad-air

Με τιμές που ξεκινούν από τα 509 ευρώ και ξεπερνούν τα 900 ευρώ εμφανίζονται ως «σύντομα διαθέσιμα», σε «περιορισμένη διαθεσιμότητα», ή με «παράδοση σε 72 ώρες», στην ελληνική αγορά τα νεότερα iPad Air. Η τιμή για το εισαγωγικό μοντέλο iPad Air είναι κατά 20 ευρώ μικρότερη από αυτή για το αντίστοιχο μοντέλο iPad με οθόνη Retina που συνεχίσει να εμφανίζεται ως διαθέσιμο σε διάφορα ελληνικά καταστήματα.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με διάφορα καταστήματα, βρίσκουμε ένα ή δύο μοντέλα διαθέσιμα και συχνά οι πιο οικονομικές επιλογές (Wi-Fi 16GB) δεν είναι άμεσα διαθέσιμες. Τα φθηνότερα μοντέλα τοποθετούνται στην επόμενη εβδομάδα ή αργότερα, με απαραίτητη την προ-παραγγελία για την διασφάλιση ενός iPad Air κατά προτεραιότητα, σε μια μάλλον ισχνή διαθεσιμότητα.

Την ίδια στιγμή, η φθηνότερη εκδοχή μεγάλου iPad 9,7 ιντσών, το iPad 2 στην έκδοση Wi-Fi 16GB, παραμένει στα ράφια με ταμπελάκι 415 ευρώ όπως και η έκδοση 3G 16GB στα 545 ευρώ, σε περιορισμένη επίσης διαθεσιμότητα. Η τιμή του μεταχειρισμένου iPad 2 WiFi 16GB έχει πέσει μέχρι και τα 250 ευρώ.

Αργότερα, στο τέλος Νοεμβρίου αναμένεται το iPad mini με οθόνη Retina 7,9 ιντσών σε τιμές που ξεκινούν από τα 419 ευρώ για την έκδοση Wi-Fi 16GB.

Το πρώτο iPad mini διατίθεται σήμερα αντί 319-359 ευρώ στην έκδοση WiFi 16GB και αντί 499 ευρώ με Wi-Fi/Cellular 16GB σε λευκό και μαύρο χρώμα. Με τον ερχομό του iPad mini με οθόνη Retina αναμένεται μικρή μείωση των τιμών του προγενέστερου μοντέλου, η οποία μένει να επιβεβαιωθεί. H Apple έχει ανακοινώσει ότι η τιμή του πρώτου iPad mini μειώνεται στα 299 δολάρια για το μοντέλο 16GB Wi-Fi και στα $429 για το 16GB Wi-Fi + Cellular.

Πηγή: In.gr Τεχνολογία

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *