Πάσχα: Το top trending topic και πώς να το εκμεταλλευτείτε

 

 

Την περίοδο των γιορτών έχει παρατηρηθεί η αύξηση της διαφήμισης από μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις με σκοπό την επιρροή των εμπορικών συνηθειών των καταναλωτών. Πώς μπορούν όμως οι marketers να δημιουργήσουν επιτυχημένες διαφημιστικές καμπάνιες και να αυξήσουν την απήχηση της διαφημιζόμενης επιχείρησης;

Αυτή τη στιγμή, το «Πάσχα» είναι ένα από τα top trending topics στα social media, με εκατομμύρια αναφορές τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Η περίοδος του Πάσχα παρέχει μια μεγάλη ευκαιρία για τη δημιουργία costumer engagement. Παρακάτω θα βρείτε μερικά tips για «εποχιακό marketing» με σκοπό να σας βοηθήσει να έχετε το μέγιστο κέρδος αυτό το Πάσχα.

Για μια επιτυχημένη διαφημιστική καμπάνια καθοριστικής σημασίας είναι: τα δεδομένα, η κατανόησή τους και η αξιοποίησή τους.

  • Βρείτε τον κατάλληλο συνεργάτη για να σας βοηθήσει να βρείτε και να προσδιορίσετε τι είναι σημαντικό μέσα από εκατομμύρια συνομιλίες.

 

  • Παρακολουθήστε την αγορά και δείτε την επίδραση της εταιρεία σας και των ανταγωνιστών σας. Χρησιμοποιήστε τα στατιστικά και τα real-time dashboards για εντοπίσετε τις τάσεις της αγοράς και την απόδοση της καμπάνια σας.

 

  • Σχεδιάστε την επικοινωνία με τους καταναλωτές στα social media παρέχοντας το σωστό περιεχόμενο για το σωστό κοινό-στόχο.

 

  • Συγκρίνετε την απόδοση σας σε σχέση με τον ανταγωνισμό σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε ανά πάσα στιγμή την πορεία της δικής σας καμπάνιας.

 

Μπορεί να φαίνεται προφανές, αλλά η τοποθέτηση των πελατών σας στην ουσία του θέματος είναι ζωτικής σημασίας. Φέτος το Πάσχα αυξήστε τις προοπτικές επιτυχίας σας χρησιμοποιώντας τις παραπάνω τεχνικές με αναφορές στο top trending topic.

Πηγή: digitalmarketingmagazine.co.uk

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *