Οι λόγοι που δεν έχετε followers στα Social Media

 

 

Στην εποχή μας είναι απαραίτητη η παρουσία των εταιρειών στα Social media. Αυτός είναι ο τρόπος για να διαφημιστεί καλύτερα μια εταιρεία και να είναι δίπλα στους καταναλωτές.

Παρόλα αυτά η επιτυχία δεν είναι δεδομένη, σύμφωνα με έρευνα που έγινε το Νοέμβριο, οι περισσότεροι καταναλωτές περιμένουν από τις εταιρείες να έχουν ενεργή παρουσία στα κοινωνικά μέσα.

Οι καταναλωτές συχνά δυσαρεστούνται από την παρουσία κάποιων εταιρειών στα social  media καθώς αρχικά δεν γνωρίζουν για την ύπαρξή τους και επομένως δεν γίνεται διάλογος που είναι το κλειδί για να υπάρχουν περισσότεροι followers.

Ένα λάθος που κάνουν συχνά οι εταιρείες στους λογαριασμούς τους στα social media είναι  ότι δίνουν το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο σε όλες τις social πλατφόρμες. Παράλληλα λειτουργούν το account τους «ρομποτικά» χωρίς να υπάρχει ρεαλισμός με αποτέλεσμα να μην δημιουργείται στενή σχέση με τον καταναλωτή.

Σύμφωνα με έρευνα για τα social media, 84% των ερωτηθέντων θεωρεί απαραίτητη την παρουσία μιας εταιρείας στο Facebook, 64% στο Twitter και ακολουθούν το Youtube, το Instagram, το Google+ και το Pinterest.

 

Πηγή: suit.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *