Νέο εργαλείο στο Twitter βοηθά στην προώθηση των tweets

 

 

Η προώθηση των tweet πλέον γίνεται πολύ ευκολότερη! Η γρήγορη προώθηση στο Twitter γίνεται με μια νέα ταχύτερη και ευκολότερη δυνατότητα για μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις (SMBs) με σκοπό να μοιραστούν το περιεχόμενό τους με περισσότερους χρήστες του Twitter.

Αυτή η επιλογή επιτρέπει στους διαφημιζόμενους να ενισχύσουν τα καλύτερα tweets άμεσα από το tweet dashboard δραστηριοτήτων όπως ειπώθηκε στο Twitter advertising blog. Oι χρήστες που βλέπουν ένα tweet που έχει προωθηθεί από μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις (SMBs), έχουν 32% περισσότερες πιθανότητες να επισκεφθούν αυτή την επιχείρηση, σύμφωνα με το Twitter.

Η προώθηση ενός tweet παίρνει μερικά μόνο κλικ και το tweet αυτόματα θα απευθύνεται σε χρήστες που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα με τους ακόλουθους της επιχείρησης.

Για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο quick-promote, πρώτα θα πρέπει να συνδεθείτε στο πίνακα ελέγχου δραστηριότητας των tweets στο analytics.twitter.com και αμέσως μετά επιλέξτε το tweet που θέλετε να προωθήσετε. Μόλις επιλέξετε το tweet που θέλετε να προωθήσετε, θα πρέπει να ορίσετε έναν προϋπολογισμό. Το Twitter θα σας δώσει μια εκτίμηση για το μέχρι που μπορεί να φτάσει το tweet σας με βάση τι ξοδεύετε, για να αποφασίσετε. Από εκεί, μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματά σας σε πραγματικό χρόνο και να αλλάξετε ή να μεταβάλλετε τη στρατηγική σας, εάν είναι απαραίτητο.

Η γρήγορη προώθηση των tweets  είναι τώρα διαθέσιμη για όλους τους διαφημιζόμενους SMB προς το παρόν σε πολλές χώρες αλλά σύντομα και στην  Ελλάδα.

http://www.businessnewsdaily.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *