Γιατί οι επιχειρήσεις επιλέγουν το Instagram;

 

 

Το Instagram δεν είναι απλά ένα social media για προβολή των καθημερινών δραστηριοτήτων μας. Μετράει πάνω από 300 εκατομμύρια χρήστες και λόγω της γρήγορης ανάπτυξής του, οι επιχειρήσεις εκμεταλλεύονται τις δυνατότητές του Instagram για να αυξήσουν το reach τους.

Πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό; Δημιουργώντας ένα εταρικό profile και αναρτώντας καθημερινά ποιοτικό περιεχόμενο, αποκτάτε engage με τους followers σας. Η προώθηση του profile της εταιρεία σας γίνεται εύκολα. Κοινοποιείστε και στα άλλα social media όπως το Facebook και το Twitter, τα post που κάνετε στο Instagram για να μπαίνουν οι χρήστες στην σελίδας σας και να κάνουν follow.

Παράλληλα, μπορείτε να ενισχύσετε την σχέση με τους followers ανεβάζοντας εικόνες που θα σας κάνουν να αποκτήσετε μια πιο προσωπική σχέση με το κοινό στόχο, π.χ. τα projects που έχετε δημιουργήσει, φωτογραφίες από το χώρο της επιχείρησης ή από ετοιμασίες ενός event.

Η εφαρμογή Instagram Photo Map σας δίνει την δυνατότητα να δηλώνετε την ακριβή τοποθεσία από την φωτογραφία που έχετε ανεβάσει. Με αυτόν τον τρόπο ενισχύεται η αξιοπιστία της εταιρείας και μπορεί να εντοπιστεί πιο εύκολα από κάποιον ενδιαφερόμενο πελάτη.

Τέλος, το Instagram δεν είναι ένα μέσο αποκλειστικά για φωτογραφίες. Μπορείτε να καταγράψετε και να ανεβάσετε videos με διάρκεια από 3 έως 15 δευτερόλεπτα, προβάλλοντας την εταιρείας σας με το μεγαλύτερο «όπλο» του διαδικτύου, την πολυμεσικότητα.

Επομένως, το Facebook δεν είναι το μοναδικό μέσο για την προώθηση της επιχείρησή σας. Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που προσφέρονται από το Instagram, προσθέτοντας τη δημιουργικότητά σας και αποκτήστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

 

Πηγή: suit.gr

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *