Εικονικό κατάστημα στην Ελλάδα

 

 

Τον τελευταίο καιρό πολλά brands επιλέγουν να διαφημίζονται στο εσωτερικό των συρμών και να ντύνουν τις επιφάνειες των βαγονιών όπως και το δάπεδο. Το μετρό αποτελεί μια πολύ έξυπνη κίνηση προώθησης αν αναλογιστεί κανείς πόσες χιλιάδες άνθρωποι χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο μέσο για την μετακίνησή τους.

Πρόσφατα, δημιουργήθηκε το πρώτο virtual κατάστημα για καθημερινές αγορές

Πρόκειται για το μοναδικό εικονικό κατάστημα στη χώρα μας, το οποίο δημιούργησε το γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα τεχνολογίας και προϊόντων life style,you.gr. Από αυτό το virtual shop μπορεί κανείς να αγοράσει με το κινητό του τα προϊόντα καθημερινής φροντίδας και τεχνολογίας που επιθυμεί σε πολύ ευνοϊκές τιμές.

Με τη χρήση του κινητού του τηλεφώνου, κάθε περαστικός μπορεί να προχωρήσει στην αγορά του εύκολα και γρήγορα, με μόλις τρία απλά βήματα:

  • Κάνοντας download στο κινητό την εφαρμογή «YouShopOnTheWay»(διαθέσιμο και για iOS και Android)
  • Σκανάροντας το QR code του επιλεγμένου προϊόντος
  • Επιλέγοντας τον τρόπο εξόφλησης (Πληρωμή με κάρτα ή αντικαταβολή)

Με αυτό τον τρόπο κάθε αγοραστής εξοικονομεί χρόνο, χρήμα και ενέργεια, αφού τα ψώνια παραδίδονται χωρίς χρέωση (έξοδα αποστολής) στη δηλωμένη διεύθυνση κατά τη διαδικασία επιβεβαίωσης της αγοράς.

Θα έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε το virtual shop και να ζήσετε την εμπειρία της «εικονικής» αγοράς μέχρι και τις 31 Μαΐου στο κέντρο της Αθήνας (στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα).

Με μότο του, you shop on the way, το πρωτοποριακό αυτό κατάστημα αποτελεί ένα παράθυρο στο μέλλον και στο πως θα πραγματοποιούνται οι αγορές μας σε βάθος χρόνου. Η τεχνολογία δε σταματά να μας εντυπωσιάζει, φέρνοντας κάθε φορά στο προσκήνιο νέες επιλογές που εναλλακτικά θα μας φαίνονταν έργο επιστημονικής φαντασίας.

Πηγή: suit.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *