Δομοτεχνική ΑΕ – Κατασκευή ιστοσελίδας

domotechniki

Η εταιρεία ιδρύθηκε πριν από 54 χρόνια και εξελίχτηκε από ατομική επιχείρηση το 1961 (ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Χ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, Πολιτικός Μηχανικός, Μελέτες- Κατασκευές) σε «ΚΛ. Δ. ΣΦΕΤΣΙΟΣ- ΑΠ. Χ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.» το 1963, που το 1972 μετατράπηκε σε «Εκτέλεση Δομικών και Τεχνικών Έργων ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Ε.Π.Ε.», για να καταλήξει στη σημερινή μορφή με την, από μετατροπή Ε.Π.Ε., ίδρυση της «ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.- Τεχνικές, Εμπορικές, Βιομηχανικές και Τουριστικές Επιχειρήσεις» το 1978.
Η ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε. αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη μη εισηγμένη τεχνική εταιρεία στην περιοχή της Βόρειας Ελλάδας, με πτυχίο 6ης τάξης και δραστηριοποιείται κύρια στην κατασκευή έργων οικοδομικών και οικιστικής ανάπτυξης, ξενοδοχειακών μονάδων, βιομηχανικών μονάδων, τραπεζών και κτιρίων γραφείων, αποθηκών, υπεραγορών τροφίμων, αναπαλαίωσης και αποκατάστασης κτιρίων, αθλητικών εγκαταστάσεων, έργων υποδομής, γεφυροποιίας και οδοποιίας, αεροδρομίων και λιμενικών, όπως επίσης έργων ηλεκτρομηχανολογικών, ενεργειακών και πρατηρίων καυσίμων.

H MMS Διαφημιστική Α.Ε. ανέλαβε και ολοκλήρωσε την κατασκευή της επίσημης ιστοσελίδας της ΔΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗΣ Α.Ε και έδωσε την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να βρουν πληροφορίες για την τεχνική εταιρεία αλλά και για τα δημόσια, τα ιδιωτικά, τα διεθνή έργα που έχει ολοκληρώσει. Παράλληλα, δίνει η δυνατότητα στον επισκέπτη να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τα έργα υπό εκτέλεση.

 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.domotechniki.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *