Η νέα αναβάθμιση του Google Translate

 

 

H Google ανανεώνει το Google Translate προσφέροντας νέες δυνατότητες μέσω των λειτουργικών συστημάτων Android και iOS.  H νέα version του Google Translate είναι πολύ πιο γρήγορη και πιο εύχρηστη. Η διαδικασία είναι απλή: Πατώντας το σύμβολο του μικροφώνου, μιλάς στην επιλεγμένη γλώσσα και αυτόματα αναγνωρίζεται η γλώσσα στην οποία μίλησες. Η εφαρμογή θα εξακολουθεί να «ακούει» για να μεταφράσει την συζήτηση.

Η δεύτερη νέα δυνατότητα του Google Translate αφορά την οπτική μετάφραση. Ήδη σου επέτρεπε να φωτογραφήσεις ένα κείμενο και να το μεταφράσει σε μία από τις 36 γλώσσες, πλέον αυτή η δυνατότητα είναι πιο άμεση.  Οτιδήποτε φωτογραφίζεις αυτόματα μεταφράζεται διατηρώντας την αρχική του μορφή.

Προς το παρόν, η μετάφραση μπορεί να γίνει από τα Αγγλικά στα Γαλλικά, στα  Γερμανικά, στα Ιταλικά, στα Πορτογαλικά, στα Ρώσικα και στα Ισπανικά.

 

Πηγή: thenextweb.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>